The missionary Bengt Pettersson

2011

2011 2012 2013 2014 2015

Nyhetsbrev1

Dyrön den 5-12-11 Käre broder/syster i Herren, Guds frid! Jesus lever.
När jag senast skrev, befann jag mig i Dalarna. Jag hade möjligheten att få vara med på Dagar för Evangelister i Trunna Gården, Orsa. Det finns inte för många sådana Dagar i Sverige numera så jag var intresserad. Tänka sig: Dagar bara för Evangelister och det de har att tala om.

Rigmor Holst, Carl O. Hultby och några till talade om t. ex. "Evangelisten och Guds Ord", "Evangelisten och frälsningen" samt "Evangelisten och tålamodet". Den som ville fick kommentera det som sades. De olika Evangelisterna som var där fick också berätta om, vad de höll på med.

Jag vittnade lite på Tisdagskvällens Väckelsemöte. Huvudtalare då var Owe Lindeskär.

Jag fick sedan medverka på några Samlingar i Sågmyra (mellan Falun och Leksand), innan jag åkte tillbaks ner till Småland.

Under många år har jag varit i kontakt med Bockara Fria Församling och Inga och Sigvard Carlsson. Inga dog för 2 år sedan, men nu i Oktober fick broder Sigvard flytta hem till himlen. Man hade och har ett stort hjärta för missionen och då speciellt för Barnhemmet "Hoppets Sol" i Matias Romero i Mexiko. Donald Bergagård förrättade Jordfästningen.

Här hemomkring har det varit Böne Dagar i olika Församlingar, Jag var med, när man var på Åstol. Predikant var Ingmar Hellmner. Det har varit fulla lokaler på alla platser. Hade också förmånen att få besöka Vrångö i Göteborgs södra Skärgård. Det var bra. Närmast bliver det möten på Rönnäng och troligen också här på Dyrön. Bed att Herren skall välsigna de mötena!

Nästa Nyhets Brev kommer i Februari och därför vill jag nu tala om att jag åker till Mexiko den 13 Januari. Jag tackar Herren för att Han har gjort detta möjligt. Jag räknar med att vara på Barnhemmet "Hoppets Sol" som vanligt, men om allting går som planerat, besöker jag bland annat Cancun, Q.R. och Salina Cruz, Oaxaxa och andra platser. Tack för förböner!

Vill tacka Gud för alla platser jag fått besöka under året som gått: I Bohuslän har jag besökt Fjällbacka, Orust, Kållekärr, Hönö, Rönnäng, Åstol, Dyrön samt Rörö, i Västergötland Vrångö och Skogsbygden, i Småland Bockara och Askeryd, i Hälsingland Viksjöfors, i Dalarna Orsa och Sågmyra och i Södermanland Torshälla. Det har inte blivit någon utlandsresa i år.
Så vill jag önska er en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR 2012
Din broder i Herren Bengt A. Peterson

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)